Tesis 24 saat sürekli çalışma esasına göre dizayn edilmiş olup ortalama günlük kapasitesi 25000 kutu/gün'dür.
Tesis şu bölümlerden oluşur:
Kapasite | : | 25.000 kutu/24saat |
Üretilen Paket Ağırlığı | : | 1kg |
Küp Şeker Ölçüsü | : | Müşteri ölçülerine göre |
Kutu Ölçüsü | : | Müşteri ölçülerine göre |
Kurulu Elektrik Gücü | : | 130 kw |
Ortalama Elektrik Gücü | : | 65 kw/saat |
Basınçlı Hava Tüketimi | : | 6-8 bar 2100 NI/dak |
Tüketilen Su Miktarı | : | 4 m^3/24 saat |
Tesis Uzunluğu | : | Min 45 metre |
Tesis Genişliği | : | Min 10 metre |
Tesis Yüksekliği | : | Tablet makinesinin olduğu konumda min 5,5 metre |
Paslanmaz AISI 304 Kaliteli Ekipman ve Gövde | |
Tam Otomatik Çalışma | |
Yüksek Üretim Kapasitesi | |
Yüksek Kaliteli Ekipman | |
Hijyenik | |
Minimum Operatör Gereksinimi | |
24 Saat Çalışma Endeksli | |
Dokunmatik Ekran ile Kontrol |
Toz şeker vibratörlü bir elekten geçirilerek besleme silosuna yüklenir. Buradan helezon taşıyıcı ile otomatik seviye kontrollü üst siloya aktarılır. Buradan karıştırıcı içerisine boşaltılan toz şeker belirli oranda su ile karıştırılıp nemlendirilerek bir döner tambur üzerine yerleştirilmiş kalıplara gönderilir. Kalıplar içerisinde preslenerek sıkıştırılan şeker, istenen şekli aldıktan sonra düzgün sıralar halinde paslanmaz çelik hasır bant üzerine bırakılır ve kurutma fırınlarına girer. Şekerler, Yılmaz Makina tarafından geliştirilmiş özel bir kurutma sistemi sayesinde az bir elektrik sarfiyatı ile gerekli seviyede kurutulur. Kurutma tünelinin sonunda dolum robotu ve yine sistemin bir parçası olan kutu makinası bulunur. Dolum robotu tarafından kurutma tünelinden çıkan küp şekerler, kutu makinasından gönderilen kutuların içine üst üste sıralar halinde doldurulur ve ağız kapama makinesine gönderilmek üzere bırakılır. Ağız kapama makinası, dolum robotundan gelen kutuları kapatıp yapıştırır ve sevkiyata hazır hale getirir. Üretimin bütün aşamaları el değmeden gerçekleştirilir.
Aşağıdaki formu doldurarak talep ettiğiniz ürünü tanımlayın.