






Tesis 24 saat sürekli çalışma esasına göre dizayn edilmiş olup ortalama günlük kapasitesi 6000 kutu/gün'dür.
Tesisin Bölümleri ;
Kapasite | : | 6.000 kutu/24saat |
Üretilen Paket Ağırlığı | : | 1kg |
Küp Şeker Ölçüsü | : | Müşteri ölçülerine göre |
Kutu Ölçüsü | : | Müşteri ölçülerine göre |
Kurulu Elektrik Gücü | : | 90 kW |
Ortalama Elektrik Gücü | : | 45 kW/saat |
Basınçlı Hava Tüketimi | : | 6 bar 200 NI/dak |
Tüketilen Su Miktarı | : | 1 m3/24 saat |
Tesis Uzunluğu | : | Min 30 metre |
Tesis Genişliği | : | Min 7 metre |
Tesis Yüksekliği | : | Min 4 metre |
![]() |
Paslanmaz AISI 304 Kaliteli Ekipman ve Gövde |
![]() |
Tam Otomatik Çalışma |
![]() |
Minimum İşletme Gideri |
![]() |
Yüksek Üretim Kapasitesi |
![]() |
Yüksek Kaliteli Ekipman |
![]() |
24 Saat Çalışma Endeksli |
![]() |
Dokunmatik Ekran ile Kontrol |
Toz şeker, vibratörlü bir elekten geçirilerek besleme silosuna yüklenir. Buradan helezon taşıyıcı ile otomatik seviye kontrollü üst siloya aktarılır. Buradan karıştırıcı içerisine boşaltılan toz şeker belirli oranda su ile karıştırılıp nemlendirilerek bir döner tambur üzerine yerleştirilmiş kalıplara gönderilir. Kalıplar içerisinde preslenerek sıkıştırılan şeker, istenen şekli aldıktan sonra düzgün sıralar halinde paslanmaz çelik hasır bant üzerine bırakılır ve kurutma fırınlarına girer. Şekerler, Yılmaz Makina tarafından geliştirilmiş özel bir kurutma sistemi sayesinde az bir elektrik sarfiyatı ile gerekli seviyede kurutulur. Otomatik dolum ve paketleme grubunun olmadığı bu tip tesiste kutulama, matbaadan hazır olarak temin edilen kutulara şekerleri vakum aparatları ile doldurmak sureti ile yapılır. Manuel dolumlu makinaya, sonradan otomatik dolum, kutu makinası ve ağız kapama makinası ilave edilerek tam otomatik tesis haline getirilebilir.
Aşağıdaki formu doldurarak talep ettiğiniz ürünü tanımlayın.